Metabo SB 18 L Set Akumulátorová příklepová vrtačka 18V 3x2,0Ah Li-Ion 602317540 + Prodloužená záruka výrobce

Kód: 602317540
Neohodnoceno
Značka: Metabo
5 499 Kč / ks
Na dotaz
Můžeme doručit do:
11.10.2024
Možnosti doručení
Položka byla vyprodána…
Metabo SB 18 L Set je výkonná akumulátorová příklepová vrtačka s napětím 18V a kapacitou baterie 3x2,0Ah Li-Ion. Tato vrtačka je vybavena příklepovou funkcí, která umožňuje snadné a efektivní vrtání do tvrdých materiálů. Díky svému výkonu a výdrži baterie je ideální volbou pro profesionální i domácí použití.

Detailní informace

30 let s Vámi
30 let s Vámi
Naše firma je na trhu již 30 let
Autorizovaný prodejce
Autorizovaný prodejce
Jsme autorizovaným prodejcem veškerých nabízených značek
Rychlé doručení
Rychlé doručení
Objednané zboží skladem do 13:00 expedujeme tentýž den
Záruční i pozáruční servis
Záruční i pozáruční servis
Záruční či pozáruční opravy jsou řešeny a prováděny pouze v autorizovaných servisních střediscích

Detailní popis produktu

Metabo SB 18 L Set Akumulátorová příklepová vrtačka 18V 3x2,0Ah Li-Ion 602317540 Popis: Spolehlivá, výkonná příklepová vrtačka pro všechny běžné vrtání a šroubování Příklepová funkce k vrtání do zdiva Integrovaná pracovní LED lampa s funkcí dosvícení pro optimální světlost v pracovním prostoru S praktickou sponou na opasek a zásobníkem bitů, s možností zajištění vpravo nebo vlevo S metaBOXem, inteligentním řešením pro přepravu a skladování Mnoho značek, jeden systém akumulátorů: Tento produkt lze kombinovat se všemi 18V akumulátorovými články a nabíječkami značek CAS: www.cordless-alliance-system.com   Rozsah dodávky: Rychloupínací sklíčidlo Spona na opasek a zásobník bitů 3 akumulátorové články Li-Power (18 V/2,0 Ah) Nabíječka SC 30 metaBOX 145   Technické parametry: Druh akumulátorových článků: Li-Power Napětí akumulátoru: 18 V Kapacita akumulátorových článků: 3 x 2 Ah Max. točivý moment měkký: 25 Nm Max. točivý moment tvrdý: 50 Nm Nastavitelný točivý moment: 1.5 - 6 Nm Ø vrtání zdiva: 10 mm Ø vrtáku do oceli: 10 mm Ø vrtání měkkého dřeva: 20 mm Počet otáček při volnoběhu: 450 / 1800 /min Max. počet příklepů: 27000 /min Rozpětí sklíčidla: 1.5 - 13 mm Hmotnost bez akumulátorového článku: 1.2 kg Hmotnost vč. akumulátorového článku: 1.7 kg Hladina akustického tlaku: 89 dB(A) Hladina akustického výkonu (LwA): 100 dB(A) Nejistota měření K: 3 dB(A)

Doplňkové parametry

Kategorie: Aku příklepové vrtačky
Záruka: 24 měsíců
Akumulátor součástí: Ano
Napětí akumulátoru: 18 V
Prodloužená záruka 36 měs. od Metabo: https://www.worka.cz/zaruky/prodlouzena-zaruka-na-36-mesicu-po-registraci-u-vyrobce-metabo/
Položka byla vyprodána…

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole:

Metabo je přední výrobce profesionálního elektrického nářadí a příslušenství, známý svou kvalitou, inovacemi a spolehlivostí. Společnost byla založena v roce 1924 v Německu a od té doby se zaměřuje na vývoj nářadí pro náročné uživatele v průmyslu a řemeslech. Metabo nabízí široký sortiment produktů, včetně vrtaček, brusek, pil, aku nářadí a dalšího příslušenství. Značka se vyznačuje robustním designem, dlouhou životností a pokročilými technologiemi, které zvyšují efektivitu a bezpečnost práce. Metabo se zavázala k udržitelnosti a ekologické odpovědnosti, což se odráží v jejich výrobních procesech a produktech. S globální přítomností a silnou distribuční sítí poskytuje Metabo prvotřídní nářadí a služby zákazníkům po celém světě.